Hösten gör intåg

Hösten har gjort sitt intåg i sommarhagen och det mesta av båtlivet den här säsongen har vi  bakom oss. Denna höst kommer att bli hektisk för oss i Kopparmorabåtklubb. Förutom torrsättning av den egna båten ska vi hinna med att byta ut brygga L3 mot en ny i betong. Alla bryggans bommar ska demonteras och fraktas iland. Den nya bryggan ska installeras och bommarna återmonteras. Allt är tänkt att hinnas med innan vintern sätter in på allvar. Arbetet med att demontera och återmontera bommarna har vi tänkt att klara av inom ramen för arbetsplikten. Det innebär att medlemmar, främst de som har båt på brygga L3, kommer att bli utkallade till arbetsplikt. Kolla in här hur det såg ut när vi bytte brygga L4 2002.