Siste person låser bommen

Hela vintern har det i stort sett varit öppet vatten, även i vår hamn. Det har nog medverkat till att vi lite tidigare också börjat hoppas på sjösättning och innan dess lite pyssel med båten och socialt umgänge i hamnen.

Påsken är normalt en stor vårrustningshelg, men kylan och nu även snön som kommit för några dagar, har inte inspirerat till så mycket pyssel med båten. Dock har några få själar trotsat vädret och envist arbetat på sina båtar.  

Bom skylten

Vårrustningstider är högtider för tjuvar med båtar som specialitet. Vi vill därför påminna om att det är extra viktigt att se till att bommen är låst när siste person lämnar området! Är ni flera kvar – prata med varandra, så att ni försäkrar er om att bommen blir låst när siste person lämnar hamnområdet. En låst bom är alltid något hinder för att inte just dina prylar/din båt ska bli bortförda. Därför måste alla känna ansvar och se till att
SISTE PERSON LÅSER BOMMEN TILL HAMNEN!