Vilken natt

Efter nattens oväder kan konstateras att det har klarat sig bra i hamnen. Ingen större nakenchock drabbar en när man kommer ner och kollar in båttäckningarna. Dock är det ca sex båtar som numera öppet visar sina behag. Problemet med av-och sönderblåst täckning beror på att presenningarna sitter för löst. Det får inte förekomma något fladder om täckningen ska klara en storm. Ute på de yttre bryggorna syns spåren efter ovädret i form av nedisning av bommar och allmänt tjocka lager av is.

Avbåst täckning 

En uppmaning till alla båtägare blir att se över era täckningar för snart kommer nästa storm.

r ordförande Anders Unosson gjorde en tur ner till hamnen i går och kunde nöjt konstatera inför det kommande ovädret att: ”det känns skönt att veta att vi gjort översyn av bryggförtöjningar och att L3 och inre delen av L4 är helt nya. L2 har ju också fått sina förtöjningar utbytta och förstärkta under hösten 2008.”

Han tog också några dagsaktuella bilder som ni kan se här!