Nu börjar sjölivet

Kaffe dagsDet finns dagar då det mesta bara fungerar, arbetet går lätt, humöret är på topp. Idag var en sådan dag. 37 medlemmar i Kopparmora båtklubb hade samlats för att sommarställa hamnen. Arbetet utfördes med stor entusiasm och glada personer som arbetar för en gemensam sak sprider massor av positivt energi omkring sig. Denna energi spred sig över nejden och en förbipasserande frågade om det var någon slags fest här i hamnen. Vi blev inte svaret skyldiga – fest blir det när man har roligt tillsammans.

Tack alla som kom och arbetade. Ett särskilt tack vill vi rikta till Lena Ljungberg som på eget initiativ hade kokat kaffe och fixat bullar till alla. Vi vill också hälsa välkommen till alla nya medlemmar som kom och ställde upp med arbetskraft. Vi önskar er en trevlig båtsäsong här i Kopparmora båtklubb.