Snart har vi årsmöte

Vintern håller fortfarande greppet om oss. Hamnen ligger begravd under mängder av snö men våren kommer och en liten anhalt på vägen är den stundande båtmässan i börja på mars. Men för oss medlemmar i Kopparmora båtklubb smäller ändå vårt eget årsmöte högre som vårtecken. Alltså torsdagen den 11 mars klockan 18.30 drar mötet igång. Plats: Båtmagnetens lokaler Magneberg. Något att äta och dricka samt kaffe serveras från kl 18.00.

Årsmöteskallelse i kuvertDet som ska behandlas på årsmötet är förslag till verksamhetsberättelse med bokslut, styrelsens förslag, som innefattar förslag till ungdomsaktivitet, avgifter inom klubben, budget 2010 samt båtvakt. 

år har vi bjudit in båtbottenfärgtillverkaren Ekomarine som tillverkar den omtalade färgen Neptune Formula. Deras representant Krister Samuelsson kommer att berätta om miljövänliga antifouling produkter. För mer information om företaget och deras produkter se www.ekomarine.se 

Dagen efter årsmötet aktiveras vaktbokningsfunktionen här på hemsidan och du kan då boka din vakt. Observera att det är ”först till kvarn” som gäller. Bokar du inte själv blir du tilldelad en vaktid. 

Välkomna till årsmötet 2010