Arbetsdag

Arbetsdag 10 04 11Ett femtontal hurtiga gubbar dök upp och arbetade duktigt för att det sättet hålla sig varma i den snåla och fuktiga nordost-vinden. Det som var planerat blev gjort. Reparation av mastkransbryggans avbärarskydd. Övergångsbron till brygga L1 blev lagad efter snöplogens tuffa hantering av snömassorna på hamnplan. Diken blev rensade så att den snö som ännu ligger kvar kan rinna undan. Nu är det bara resten kvar innan hamnen blir sommarklar. Den 24 april ska Y-bommar läggas i och en del ska också flyttas. För detta behövs folk, helst frivilliga som kan anmäla sig per E-mail, se i kalendariet till höger på denna sida. Som du säkert vet så ingår det i medlemskapet att göra minst ett arbetspass per år förutom den obligatoriska städddagen. Så det kan hända att du blir uppringd och ombedd att komma den 24 april kl 09.00. Välkomna!