Sjösättning idag

Det var sjösättning idag. 29 båtar i sjön på ca 6 timmar. Det är snabbt för våra förhållanden där kranbilen lyfter båten ur vaggan, kör den på flaket till kajen och sänker den i sjön. Det har genom åren utvecklats ett samspel mellan Göte, som är sjösättingsansvarig inom klubben, och krankillarna så att det nuförtiden går smidigt. Detta fina samarbete är vi båtägare tacksamma för.
För övrigt var det en mestadels solig och fin dag, dock lite kallt i vinden. Men i lä kunde det vara riktigt behagligt. Vi båtägare är glada nu. För årets skönaste tid börjar när båten just sjösatts och drömmen om sköna stunder med båt och vatten som tema ännu är stark. Varteftersom våren övergår i sommar och konkretiseringen av båtlivet börjar på allvar, dyker alla små måsten upp som trasslar till allting och får drömmen att krackelera. Med detta sagt så vill vi från Kopparmorabåtklubbs styrelse uppmana alla att njuta av båtlivets första spirande ögonblick medan det ännu är som bäst, men ändå tacksamt ta emot vad som bjuds länge fram.