Snart höst

Roger tvättar botten
Sommaren är snart över och nu stundar hösten. Ett tecken på det är båtklubbens förberedelser för torrsättning. Nu är datumen spikande. Det blir den 25 sept och den 17 okt. Teckningslistor kommer att sättas upp på anslagstavlan nu till helgen.

Kopparmorabåtklubb kräftkalas 2009
Lördag den 28 aug är det dags för kappseglingen kräftköret. Seglingen går Djurö – Vindö runt och brukar ta fyra till fem timmar vid bra vindar. Skepparmöte 09.30. Efteråt blir det kräftkalas vid mastkransbryggan om vädret tillåter. Alla är välkomna.

jInom båtklubben finns en diskussion om möjligheten att ha el anslutet till båten när den ligger vid bryggan. I dag är detta bara tillåtet under förutsättning att någon är ombord. Att ha el anslutet ”permanent” till båten ställer en del krav på elinstallationen ombord. Svenska kryssarklubben anordnar två informationsträffar den 7- och 14 okt om el ombord. Vid det första tillfället handlar det om starkström i fritidsbåt och vid det senare tillfället om att renovera och bygga elström ombord. Träffarna hålls vid SXK:s kansli, Nacka Strand och börjar kl 18.30.

Mer information och anmälan hittar du här!