Stölder i hamnen

I veckan som gått har det skett stölder i hamnen. Det är flera båtägare som rapporterar att de har blivit av med sina utombordsmotorer. Vad vi vet än så länge är det tre motorer som stulits från båtar som ligger i sjön på brygga L1 och en på en segelbåt på land. Det är främst mindre motorer upp till ca 20 hk. Ni som har kvar er båtmotor bör åka ner till hamnen och försäkra er om att den är kvar och vi ber er som kan ta hem era motorer att göra det genast. Det är viktigt nu att ta bort allt av värde som kan stjälas annars går ryktet att det finns mer att hämta här i Kopparmorabåtklubb. Vi i styrelsen vill gärna ha information om det är flera som blivit av med sina motorer. Mejla gärna till styrelsen@kopparmorabatklubb.com eller ring. Det är oklart om tjuvarna har kommit land- eller sjövägen. Kom ihåg att låsa vägbommen ner till hamnen när siste man lämnar området.