Ovälkommet besök

Några båtägare har rapporterat att det har haft besök ombord på sina båtar. Det verkar som inget av värde har funnits ombord varför det heller inte blivit någon stor sak för dessa båtägare. Det bästa man kan göra är att plocka ur sin båt på alla värdesaker och sedan lämna luckor och dörrar olåsta.

En båtägare till har hört av sig och berättat att han är drabbad.
Han skriver:
"Jag är en av de drabbade. När jag igår (6:e nov) kom till hamnen för att ta upp båten ur sjön så låg den inte på sin vanliga plats. Det visade sej att den kättning som båten hade varit låst med var avklippt. Reglaget till motorn är borta (kablarna avklippta). Båten har också en del skador på främst motorn.

I båten låg två åror (också stulna?) som troligen har använts för att flytta på båten. Båten låg fastknuten med aktern på byggan vid vakthuset. Min gissning är att man har förberett för att ta motorn men inte haft nog med tid att göra det. Motorn väger dessutom 170 kg så den är rätt svår att ta."

Båtägaren har två stulna åror i sin båt. Om någon saknar dessa kan ni mejla till styrelsen@kopparmorabatklubb.com

Det är viktigt att alla som har fått något stulet i hamnen gör en polisanmälan så att polisen får klart för sig omfattningen av stölderna.