Styrelsen på resa

I går genomförde Kopparmorabåtklubbs styrelse sin styrelseresa. Vi hade tidigt pratat om att vi skulle vilja uppleva skärgården i ordentlig vinterskrud. Beslutet togs i höstas att vi gör en resa med en waxholmsbåt och på så vis få uppleva skärgårdsvintern. Det var en chanstagning. Det kunde ha blivit en vanlig varmvinter. Nu med facit i hand kan vi konstatera att det inte kunde blivit bättre. Det blev en fantastisk isresa. Bekvämt installerade ombord på waxholmsbåten Dalarö kunde vi njuta en panoramautsikt av det arktiska vinterlandskapet. En loj stämning bland styrelsemedlemmarna och deras respektive infann sig snabbt. Sorlet ombord bidrog till känslan av att befinna sig i en pianobar på ett fint hotell, men med en oslagbar utsikt. Vi vill gärna dela med oss av upplevelsen. Kolla filmen nedan och njut!

Har du ett bra bredband, 8m/bit eller mer? Filmen är i 720p upplösning och kan med fördel ses över hela skärmen. Starta filmen och välj 720p samt fullskärm (de fyra pilarna) i videofönstrets nedre kant! Filmen tar 6,5 minuter av din tid.