Här smids det planer

Vintern håller ännu greppet om oss, men styrelsen jobbar redan med planering inför nästa säsong. De två senaste styrelsemöterna har mestadels handlat om förberedelser inför årsmötet torsdagen den 8 mars kl 18.30. Det kommer att hållas som tidigare år i Båtmagnetens lokaler, Magneberg. Vill man ha något att äta och dricka innan mötet serveras detta från kl 18.00.

Förra året inledde Magnus Lindén mötet med en trevlig föreläsning om hans segling tillsammans med Milo Dahlman i Patagonien. Milo var ju som bekant på väg att segla till Antarktis. I år har vi lyckats bjuda in Milo själv för att underhålla oss med sin egen berättelse. Hon kommer att koncentrera sig på episoden i Antarktis.

Att segla till Antarktis hela vägen från Europa har blivit vanligare. Men trots bekväma båtar, utrustade med modern teknologi är det fortfarande mycket krävande. Det behövs stor beslutsamhet och personliga förutsättningar. Milo har allt detta och det ska bli mycket intressant att få ta del av hennes upplevelser och erfarenheter.

Vill man läsa på lite om Milo och hennes segling kan man besöka hennes Blogg .