Är alla i?

Båtsäsongen är nu i full blom. Nästan alla medlemmar har nu sina båtar i sjön. Än återstår några master att resa och båtdynor att frakta ner till båten innan allt är klart för sommarens båtturer. Den förvandling av hamnen från ogästvänlig båtuppställningsplats i vinterdvala till tummelplats för sommardrömmar är lika enastående och påtaglig som vitsippans återkomst till kala skogsbackar. Alla båtägare är glada och nöjda och sommaren ligger för dörren. Det kan inte bli så mycket bättre än NU för alla båtägare.

Nedan några ögonblicksbilder från sjösättningsdagen. Vi vill också påminna om städdagen den 26:e maj då hela hamnen ska städas av inför sommaren. Det utlyses också en arbetsdag på nya mastskjulet. Det återstår lite snickarjobb och så ska hela skjulet målas. En båtprylsloppis blir det också och har ni andra prylar som ni vill bli av med så går det bra det också. Dagen har vi tänkt att avsluta med en taklagsfest med anledning av att mastskjulet nu nästan är klart. Båtklubben kommer att bjuda på något att äta som vi naturligtvis kommer att inmundiga i eller utanför mastskjulet. Alla medlemmar är välkomna. Utskick via epost kommer att ske både vad gäller arbetsdagen och taklagsfesten.