Städdag, arbetsdag och invigning av mastskjul

Sällan har så många kommit för att göra så mycket! I lördags var vi över ca 50 medlemmar som samlades för att städa upp i hamnen och göra fint inför sommarens båtliv. Med glädje och iver flyttades vaggor, kastades skräp, lagades utrustning och snyggades till i vårt hamnområde. Största insatsen gjordes på vårt nya mastskjul som målades och som därmed blev så gott som klart; endast några små penselstrykningar återstår innan KBK medlemmen Beppe, som varit drivande i projektet, kan kan luta sig tillbaka och konstatera att det blev ett fantastiskt fint resultat. Under en säker ledning och med många timmars eget arbete har vi tillsammans åstadkommit något som inte enbart är uppläggningsplats för master, utan även en symbol för gott samarbete och frivilliga insatser; kännetecknen för vår båtklubb. Vi får nog räkna med många studiebesök från andra båtklubbar runt om i skärgården de närmaste åren. Även i år mumsades på grillad falukorv efter förmiddagens arbete, så som traditionen bjuder. Vår arbetsdag avslutades med att Anders Unosson, ordförande i KBK, invigde det nya mastskjulet med tillbörlig pompa och därefter kunde vi alla mingla och koppla av i den generösa och löftesrika solens värmande strålar.
En hääärlig båtsommar ligger framför oss!

Städ- och arbetsdag (Fler bilder)

Invigning av mastskjulet (Fler bilder)