Styrelse och funktionärer

I dag har styrelse samt övriga funktionärer med respektive i Kopparmora båtklubb genomfört den årligt återkommande studieresan. Varje år avsätts en summa pengar till detta ändamål. Syftet är att de personer som är administrativt aktiva i klubben ska träffas och umgås med respektive under mera informella former, allt för att stärka sammanhållningen i gruppen och motivera till, om inte stordåd så till ett gott utfört arbete.

I år gick resan inte så geografiskt långt men ändå till en annorlunda plats, nämligen konsthallen Artipelag ute på Hålludden. Denna konsthall som öppnades i juni i år har det redan skrivits massor om. Många är åsikterna om arkitekturen, naturen och inte minst konsten. Vi ska inte bidra till flera åsikter här utan bara rekommendera er som ännu inte besökt platsen att göra detta.

Eftersom detta skrivs på en båtklubbs hemsida så är den starka rekommendationen att vänta med att besöka Artipelag till våren eller sommaren och då med egen båt. En utmärkt vackert belägen gästhamn som drivs i Artipelags regi finns att tillgå och efter en kort givande promenad på spänger av lärkträ kommer man fram till konsthallen. Mycket finns att utforska, förutom två stora konsthallar och två restauranger finns även många fina platser, ute såväl som inne. Vad man väljer beror på personliga preferenser, humör och dagsform. Alla hittar alltid något som tilltalar.

Länk till Artipelags hemsida