Förberedelserna pågår

Fortfarande är det mycket vinter kvar. Men nu börjar ändå vårtecknen visa sig. Naturligtvis är båtmässan ett starkt sådant men även Kopparmora Båtklubbs eget årsmöte får ansens vara ett tydligt tecken på att en ny båtsäsong är i antågande. För oss i styrelsen har den nya säsongen redan börjat. Vi har haft flera styrelsemöten med planering och framställan av stämmans dokument och så här dags ska nu alla ha fått en kallelse till årsmöte i brevlådan. Arbetet med brygglistor har även det pågått ett tag och vi kan konstatera att intresset för båtplatser från boende i området har ökat och i år kommer det att bli full vid bryggorna redan från start.

Årsmötet 2013 hålls torsdagen den 14 mars kl 18.30 på Båtmagneten, Magneberg. Något att äta och dricka samt kaffe serveras från kl 18.00. Föredragshållare blir Jonas Ekblad, f d båtjournalist, numera utredare av olyckor på Transportstyrelsen. Läs här om Jonas.

En viktig punkt i år på årsmötet är att stämman ska välja ny ordförande. Valberedningen har arbetat länge med frågan och har nu ett förslag. 

Väl mött den 14 mars!