Aktiv klubbverksamhet

Kopparmora båtklubbs ungdomsverksamhet med jolleseglingar har funnits i fyra säsonger nu. Den har blivit mycket uppskattad av både barn och föräldrar. Upplägget är att man erbjuder fyra prova-på kvällar samt en avslutande utflyktssegling som brukar gå till Sågbäljen, en ö ca en sjömil från hamnen. Jolleseglingarna vänder sig till alla barn från 7 år boende framförallt i Norra- och Södra Kopparmora oavsett om de har föräldrar som är medlemmar i KBK eller inte. Verksamheten är helt ideell och avgiftsfri och drivs av medlemmar i Kopparmora båtklubb. Idag bjöds de aktiva i ungdomsverksamheten på restaurang. Båtklubben ville på så sätt visa sin uppskattning för alla de fina insatser som gjorts under den gångna säsongen. Restaurangen som valdes var Restaurant J, Nacka Strand. Det blev en lyckad kväll med en del snack om hur nästa jolleseglarsäsong skall läggas upp.