KALLELSE TILL EXTRA ÅRSMÖTE (STÄMMA)

Styrelsen för kopparmora Båtklubb kallar till extra årsmöte (stämma) Tisdagen den 22 oktober 2013 i Värmdö Bygdegård (stora salen) kl 19.00 Kaffe och bulle serveras från kl 18.30

Anledningen till denna kallelse är att styrelsen vill förändra vårt torr-och sjösättningssystem samt bygga en spolplatta. Vi har tittat på olika sjö- och torrsättningssystem och fastnat för ett som vi anser kommer att bli ett bra system för klubben med ökad flexibilitet samt ge ett mervärde för många medlemmar. Läs styrelsens hela förslag här! 

En formell kallelse sänds ut till samtliga medlemmar via vanlig post.

Vårt förslag innebär att:
– Vi anskaffar en självgående vagn och till den anordnar en bana i form av spontbalk som läggs ut på botten och avslutas på land några meter ovanför vattenbrynet. Den självgående vagnen heter SUBLIFT och kan ta båtar upp till 12 ton. – Vi bygger en spolplatta på planen ovanför SUBLIFTENs landfäste. I anslutning till spolplattan anläggs en filtreringsanläggning. 

Länk till Sublift AB:s hemsida

Se sublift i aktion. Klicka på filmlänken nedan! OBS i vårt förslag ingår en 12 tons Sublift.

I denna film testar vi själva en 12 tons Sublift.

Välkomna till Värmdö Bygdegård och vårt extra årsmöte den 22 oktober!

Med vänliga hälsningar
KOPPARMORA BÅTKLUBB
Styrelsen