Styrelseresa 2013

Varje år får Kopparmora båtklubbs funktionärer tillsammans med sina respektive möjlighet att följa med på en aktivitet av något slag. I år blev det i form av en båttur som avslutades med ett restaurang besök. Båten vi åkte med var 100 år gamla M/S Ran. Vi mönstrade på vid Ryttmästartrappan vid Slussen. Turen gick till en början utmed Stockholms kajer för att sedan gå genom Djurgårdsbrunnskanalen. Vi gjorde en avstickare in i Svindersviken för att sedan gå in under Danvikstullsbron, över Hammarbysjö och fram till Sicklasluss. Efter två slussningar om sammanlagt 5 meter är vi ute på Sickla- och Järlasjön. Tillbaka vid Sicklasluss släpptes vi av och gick en kort promenad till restaurangen Göteborg.

Det blev sammantaget en mycket trevlig och framförallt visuell upplevelse i det fina höstvädret som avslutades med en kulinarisk touch på den fina restaurangen Göteborg. Stort tack till upplevelseföretaget City Out Experience och Ran för en fin tur. 

Bilder från resan
Mer info:
Rans historia
Sicklasluss