Ingen bokning på webben

Vi hade i ett mejl tidigare lovat att i dag öppna bokning av sjösättning med den nya Subliften här på hemsidan. Efter ett styrelsemöte i veckan beslutade vi att inte låta medlemmarna själva boka sjösättning online denna säsong. Ett krav vid idividuell bokning är att båtar kan plockas i valfri ordning. Då vi inte kunnat testköra sjösättning ännu på grund av en del nyupptäckta problem med Subliftens räls, har vi inte kunnat avgöra vilket svängrum som krävs för att plocka ut båtarna på ett säkert sätt. Problemen med Subliftens räls hoppas vi kunna fixa under den närmaste veckan. 

Ett antal fasta sjösättningsdagar är nu istället planerade till 26, 27 aprilsamt 1-4 maj. Båtarna kommer att plockas i den ordning som är lämpligast. För er som inte kan sjösätta dessa datum ber vi er kontakta sjösättningsansvarige Göte Davidsson på mejl eller på tel: 070-895 20 50 för att finna annat lämpligt datum.