Kappsegling

Ett sätt att fira nationaldagen är att kappsegla. Så gjorde några av Kopparmora båtklubbs seglande medlemmar den 6 juni. Sju båtar ställde upp. Dramatiskt blev det i starten när några båtar kom nära varandra, annars en fin segling i mycket bra vindar runt Älgö. Snabbast över mållinjen var Team Small med Arona 32:an Anna II på seglad tid 1 timme och 42 minuter. Vann gjorde Team Jedlöv i sin 707:a. Ett särskilt omnämnande tycker vi att Patryk ska få som seglade med sin pappa i en J 17 och tog sig i mål på 2 timmar och 41 minuter. Den efterföljande festen blev också en trevlig tillställning med kvällsol vid mastkransbryggan.

Se resultatlista! under seglingskommitén. Skrolla längst ner.

Det är trevligt när båtklubbarna bjuder in varandra att delta i kappseglingar. Här är det Djurö Båtsällskap som bla bjuder in medlemmar i Kopparmora Båtklubb att delta i en kappsegling Djurö Vindö-runt den 15 augusti. Läs mer här!

Anmälningsblankett finns att ladda ner här!