Kallelse till årsmöte 2017


Det är drygt två veckor kvar till KBK:s årsmöte den 16 mars och flitens lampa lyser hemma hos styrelsen. Nu är alla årsmöteshandlingar färdigställda och idag kommer den formella kallelsen samt dagordningen hem till er medlemmar i brevlådan. Övriga årsmöteshandlingar kan ni ladda ner här från hemsidan. Gå in under fliken Årsmöteshandlingar så finner ni vad ni behöver inför årsstämman.

Det är inte bara arbete. En stunds samvaro under trevliga former inleder varje styrelsemöte.

Mötet sker torsdag den 16 mars kl 18.30 i Båtmagnetens lokaler, Magneberg. Något att äta och dricka samt kaffe serveras från kl 18.00Årsmötet inleds med att kapten Peter Hammarberg, Amfibiebataljonen på Berga, berättar om bataljonens verksamhet.

Välkomna till Båtmagneten och vårt årsmöte torsdag 16 mars!