Välkommen till båtklubbens nya hemsida

Vi har utvecklat en ny hemsida för Kopparmora båtklubb. Den gamla hemsidan sjösattes 2001 och har känts omodern länge. Den nya är utvecklad i WordPress och kommer bli lättare att uppdatera för de inom styrelsen som är ansvariga för webbinnehållet. Det innebär att vi blir flera som kommer sköta informationsspridningen till er medlemmar. Tidigare har vi gjort massutskick via mejl, tex för att göra er uppmärksamma på arbetsdagar etc. Nu kommer all allmän information att gå ut via hemsidan genom en funktion som automatiskt mejlar ut nya inlägg, som tex det här inlägget.

Hemsidans startsida fungerar som en blogg där senaste inlägget hamnar överst. Automatiskt byggs det upp ett arkiv för äldre inlägg vilket gör det lättare att kunna botanisera i KBK-historia. Vi har redan fyllt arkivet med gamla inlägg och det arbetet har gjort oss uppmärksamma på allt arbete som lagts ner i båtklubben av olika styrelsemedlemmar och av er medlemmar under åren. Kolla gärna äldre inlägg. För er som varit med ett tag kan det, om inte annat, vara roligt att återse personer som av olika anledningar inte längre är med i båtklubben. Även för nya medlemmar som vill känna in hur vår båtklubb fungerar rekommenderas en titt i arkivet. I övrigt hittar ni samma saker som på den gamla hemsidan.

Hoppas ni gillar layouten. Sidan är luftigare och bilder och text är större och den fungerar bättre på mobila enheter. Dock kan det ha smugit sig in fel som vi inte upptäckt än. Hittar ni något som ser konstigt ut eller har andra synpunkter på hemsidan får ni gärna mejla till styrelsen@kopparmorabatklubb.com och berätta vad ni tycker.

1. Ser mycket bra ut !
    Tydligt bra översikt !
    Intressant med de historiska möjligheterna att blicka tillbaka.

Kommentarer är stängda.