Prylmarknad

Tycker du det är synd att slänga gamla men fungerande båtprylar. Då tycker du som de flesta. Problemet är att det kan vara jobbigt att hitta nya användare för begagnade vinschar, båtmotorer, instrument, flytvästar, etc. I båtklubben är vi många som har gamla båtgrejer liggande och som vi sparar bara för att det tar emot att slänga dem. Det finns även många i båtklubben som önskar sig en pryl som skulle göra deras båt lite bättre. Vi i styrelsen tycker det är en bra idé att med hjälp av båtklubbens hemsida underlätta för gamla tillhörigheter att byta ägare och därmed samtidigt göra er en tjänst som behöver en pryl eller vill göra er av med något.

Vi öppnar nu en prylmarknad som du kan ansluta dig till. Du får en chans att enkelt göra ett byte lokalt utan krånglet med att skicka paket eller åka och hämta grejer någonstans långt bort.

Tycker du också det är en bra idé – anslut dig genom att klicka ” Köp & Sälj – länken” uppe i menyraden. Skapa dig ett lösenord och hitta en ny ägare till din gamla pryl eller bli själv ny ägare till ett begagnat tillbehör!