Kort rapport från årsmötet 7 mars

För ett par veckor sedan höll som vanligt klubbens årsmöte på Båtmagneten. 34 personer deltog och eftersom butikslokalen är under ombyggnad så fick vi i år sitta nere i båt/motor-arean som var tom vilket gav mer plats än att sitta på ”loftet”. Som vanligt serverades fantastiskt god Västerbottenspaj och smarrig efterrätt.

Styrelsen började med att informera om det miljöarbete som kommer påbörjas, med blandannat mätning av bottenfärg och sanering efter krav från Värmdö kommun. Mer information om detta kommer inom kort här på hemsidan.

Sekreterare Christer Berglund informerade även om GDPR (General Data Protection Regulation). Läs mer om det här

Styrelsen tog tillfället att tacka av några eldsjälar som engagerat sig i klubben under längre tid;
Från Ungdomsverksamheten försvinner tyvärr Jonas Nilsson och Anders Lundh. Klubben är väldigt tacksamma för deras mångåriga engagemang. Ingen av herrarna var tyvärr med på mötet, men styrelsen lämnade över blommor hemma hos dom.

Tyvärr lämnar även allas vår Beppe Backlund sitt uppdrag i styrelsen. Han utnämndes till Hedersmedlem och avtackades med några ord från ordförande Ulf Jansson:

Carl-Bertil, som alla känner som Beppe, avtackades från klubbstyrelsen där han verkat med stort engagemang sedan 2001.
Han har både teoretiskt och praktiskt bidragit till att utveckla vår båtklubb. Beppe har skapat och utvecklat klubbens hemsida där han också ofta och gärna författat välskrivna och intressanta inlägg. Han är pappa till att vi i dag både har ett ändamålsenligt mastskjul och en modern mastkran. Beppe både ritade, planerade och var med att praktiskt utföra byggandet av av dessa.
Många, för att inte säga alla medlemmar, kan vittna om Beppes sociala förmåga och oegennyttiga hjälpsamhet när någon haft problem med sin båt.
Stort tack!
Beppe Backlund utsågs till hedersmedlem med motiveringen:
…….för att under många år med stort engagemang bidragit till båtklubbens utveckling, samt att med medlemmarnas insatser sett till att båtklubben i dag har ett ändamålsenligt mastskjul och en modern mastkran.

Fortsättningsvis blev Claes Carlenstam invald ordinarie styrelseledamot, och tillika Miljöansvarig.  Camilla From valdes in som ny suppleant och Webansvarig, och Göte Davidsson omvaldes som suppleant och är som alltid ansvarig för Sjö/torrsättning. 

Efter viss armbrytning fick vi även ihop medlemmar till Valberedningen; Roger Johansson, Christer Lindå, Claes Råberg. Tack till tidigare valberedning; Bo Hammarberg och Jan Evesjö.

 

TACK alla medlemmar för ett trevligt möte!!

En kommentar

  1. Tack till Jonas o Anders som entusiasmerat sonen från liten jolle till att numer själv manövrera sin kära J17???!

    Tack också till Beppe som även socialiserar väl med kändiskatter och visade sin artistiska ådra när han designade ett så vackert näckrosformat bord till båten???!

Kommentarer är stängda.