INSTÄLLT – Årsmöte, 19 mars 2020

Tyvärr måste vi skjuta på årsmötet den 19 mars på grund av Coronaviruset.
Information är utskickad till alla medlemmar via mail. (ett fåtal via sms som inte har mail)

Styrelsen funderar på möjligheterna att hålla mötet utomhus när vädret blir varmare.
Vidare information kommer.

Vaktbokningen är öppen från torsdagkväll kl 21

__________________________________________________________________________________Båtsäsong 2020 närmar sig med stormsteg…. för vi har ju inte direkt nån vinter att prata om. Tror många funderat på varför man ens torrsatte båten i höstas.
Med ny säsong är det dags för Årsmöte som kommer hållas torsdag 19 mars, kl. 18:30. Mötet hålls som vanligt i Båtmagnetens lokaler i Magneberg, och det serveras nåt ätbart från kl. 18.Handlingar till årsmötet finns att ladda ner under årsmöteshandlingar.
VÄLKOMMEN!