HÄRLIG SOMMAR!

Nu är sommarsolståndet här, och för en gång skull var de i strålande SOL vi fick fira midsommarafton! ? Hörde att det var den varmaste midsommarafton på 50 år i vissa delar av landet. Vi hoppas att vädret håller i sig framöver.

Tiden för själva sommarsolståndet slår in idag lördag kl. 21:44, dagen kommer att vara 18 timmar och 39 minuter – ta vara på den! Vi hoppas tiden nu går sakta till höstdagjämningen.
(den som är nyfiken att läsa lite till om sommarsolståndet kan läsa mer här!)

Det har skett lite arbeten i hamnen under försommaren även utanför arbetsträffarna. Bland annat har vattenposterna som fixades på städdagen fått nya (dubbla)vattenutkastare. Vatten och belysning är även indraget på toaletten, så nu kan man tvätta händerna – med tvål! ? Mer små fix kommer till under säsongen…

Passar på att rikta ett stort TACK till de medlemmar som var med på Städdagen! ? Den som missade de kan läsa lite här…

Finns även en kort redogörelse om den rätt tuffa tävlingen Älgö-runt som gick av stapeln den 6 juni. ⛵ Vi ser fram emot Kräftköret den 29 augusti!

ÖNSKAR ALLA MEDLEMMAR EN HÄRLIG SOMMAR I SKÄRGÅRDEN!

Vi ses i hamnen!

Ps)
En nyckel upphittades för drygt en vecka sedan i hamnen vid vaktstugan. Den som saknar den får ringa Lasse (073-388 90 45) och beskriva vad som sitter på nyckelringen.