Tankar från styrelsen

Som ni alla vet är Styrelsen i stort sätt helt ny (tror vi sänkte medelåldern med 20 år eller mer), och vi försöker tillsammans plocka upp och fortsätta det fantastiska jobb den tidigare styrelsen gjort. Vi vill tillsammans försöka göra styrelsearbetet mer lättarbetat och se till att alla är delaktiga i arbetet.

Vi har tittat på verktyg för administration och samarbete. För gemensamma arbetsytor kommer vi använda Google Works som vi har fått gratis som förening (försökte först med Microsoft, men dom godkände oss inte som “non-profit organisation”). Har inte hunnit så långt med det än, men jag tror det kommer att fungera bra. Vi kollade på att byta ut BAS (som fakturering sker genom) eftersom det är  krångligt och ålderstiget, till ett externt system, men fick nyligen veta att BAS kommer i ny version efter hösten – så vi håller tummarna för den. 👍

Vi jobbar på att förbättra hamnområdet, göra bättre plats för att lägga småbåtar och fixa underlaget för att ställa upp båtarna i höst. Vi försöker styra upp ordningen på hamnplanen lite mer, och det behövs klippas en hel del gräs… 🌱 den som känner sig manad att hjälpa till med just det får gärna höra av sig till någon i styrelsen. 

Jag jobbar även med försöka göra webben lite mer lättnavigerad och förbättra/uppdatera information på alla sidor. Om du surfar runt och ser saker som inte stämmer så hör gärna av dig. Det kommer lite uppdateringar eftersom, men det blir nog inte klart fören efter hösten. Jag uppmanar alla att titta in på hemsidan emellanåt. Vi mailar ut det mesta, men ibland kommer det upp saker som inte mailas på en gång, och en mindre del delas även på Facebook gruppen.

Vi funderar även runt framtiden… tittar på att förlänga mastkransbryggan vid berget och  möjligheterna att bygga ett klubbhus. Kommer försöka dela mer av vad vi jobbar på och planerar. Om du har idéer på vad vi borde titta närmare på så hör av dig till någon i styrelsen 🌺