Fakturor och betalningar

Vår/höst skickas fakturor ut för sommar/vinterplats. Vi kommer under nästa vecka att skicka ut fakturorna för bla. torrsättningen.

Glöm inte att meddela oss om du byter e-postadress och kolla gärna skräpposten så det inte fastnar där.

Fakturorna skickas ut från Båtunionens system från adressen Kopparmora Båtklubb <noreply@app.batunionen.com> med ämnesraden Avinr 0000 från Kopparmora båtklubb

Tyvärr måste du klicka på länken för att öppna din faktura, den är inte bifogad som ett dokument. Vi vet att det inte fungerar helt smärtfritt men hoppas systemet kommer att uppdateras vid årsskiftet till det bättre.

Du betalar till bankgiro 5043-2806 och skriver avi nr som meddelande. Har du frågor om din faktura så kan du kontakta vår kassör Cilla via email.