TACK – de är höst

Hösten är nu här på allvar - träden byter färg, löven faller, temperaturen kryper neråt och alla (de flesta) båtar står nu på land.

Jag vill säga TACK...

Ett STORT TACK till alla trevliga medlemmar jag har träffat i hamnen senaste helgerna, många som hjälpt till, glada samtal och allmänt god samvaro. Ännu större TACK till Beppe, Charlie och Andreas som kört sublift med stor precision, och självklart även till Hasse, Per, Conny, Erik, Stefan som övningskört och skött banden, Jonas 🤗 sublift medhjälpare och som oxå slet med vaggorna med mig, samt Cilla och Tessan som har fixat lunch så vill alla orkat hela vägen! Plus - sist men inte minst Göte som gör allt möjligt (och har allt i huvudet) - tack för ditt tålamod. 💐

Det är nästan lite trist att det är över (fast jag önskat mig semester varje måndag morron med värk i hela kroppen på väg till kontoret)... men det finns lite jobb kvar med vår båt, konservera motorn, tömma och täcka, så även den här helgen kommer att tillbringas i hamnen. 🙃 Antar att vi inte kommer vara ensamma... så den som vill är välkommen att göra sällskap vid grillen nånstans mellan 12-14 på lördag. Solen ska visa sig, dock tror jag inte de är "varmt" förutom runt grillen, och alla varma leenden. 😊

Vi ses!! ☀️