Uppdatering från styrelsen

Lite av vad som är på gång:

• Fakturorna för hösten/vintern har gått ut. De skickas ut från Båtunionens system från adressen Kopparmora Båtklubb <noreply@app.batunionen.com>. Läs mer här.
  • För att säkerställa bryggplatser till nästa år kommer vi i nästa vecka skicka ut en förfrågan om plats sommar 2022. Behöver veta av ALLA MEDLEMMAR om du kommer att nyttja din befintliga plats eller har flyttat eller inte kommer sjösätta.
  • Förberedelser av bokslut, årsberättelse och årsmötet som är planerat till 8 mars 2022. Mer information om detta kommer längre fram.
  • Börjar så smått planera vårens arbeten i hamnen med hamnkommittén, tänker att vi ska vara ute i god tid... blir säkert panik iallafall. 🙂 Välkomnar den som vill hjälpa till att höra av sig.
  • Uppdatera information - ber ödmjukast om hjälp för att säkerställa att de uppgifter vi har stämmer för att underlätta i vår planering av platser etc. Kommer skapa ett nytt formulär och be alla fylla i information om e-post, båttyp, modell, sommar/vinterplats och form av sjösättning och bifoga uppdaterat försäkringsbrev.
  • Planering av bryggplatser kommer snart ta form. Måste dock säkerställa att vi har de uppgifter vi behöver, helst genom ovan nämnda formulär... (om jag nån gång får det att fungera som jag vill). Kan trösta alla som funderar med att de just nu inte ser ut att vara några stora ändringar.