En lite sen hälsning…

Insåg att jag glömde publicera det jag skrev innan jul och som även skickades ut… 🙂 men här kommer det. Får även passa på att önska God fortsättning på det nya året, 

Nu är det jul igen…

I förra brevet skrev jag att vi tänkte skicka ut en förfrågan till ALLA medlemmar för att få bekräftat att alla ska nyttja sin plats. Detta var tänkt att göra med ett formulär för att samtidigt samla in information för att se till att vårt register är uppdaterat. Men tiden räcker inte till, och jag har inte hunnit få till formuläret som tänkt.

Har fått några frågor ​om detta​ ​och måste säga att jag är ​jätte​GLAD är veta att så många faktiskt läser informationen… Men samtidigt får jag stå med mössan i hand och skämmas att jag inte​ lyckades komma till skott med det som var tänkt.

En förfrågan har skickats till alla hyresgäster för att konfirmera fortsatt medlemskap, och resterande räknar jag med kommer vara kvar. Så om det inte skulle vara fallet så ber jag dig höra av dig.

Styrelsen kommer ta upp arbetet i januari och börja förberedelserna för våren.​ Har du frågor i övrigt så ring eller skriv gärna en rad.

Ska inte vara mer långrandig än så… Styrelsen passar på att önska alla en riktigt,

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Vi hörs i januari.
Camilla