Arbetsplikt och ansvar

Vi börjar planera för nästa år. Som jag tidigare skrivit… Vi som engagerat oss i styrelsen är här för att vi vill hjälpa till att få klubben att fungera – men det är allas ansvar att helheten funkar. Vi är alldeles för få som är engagerade – vi behöver fler som hjälper till med underhållet av hamnen. 

Kommer att kalla till arbetsträff nästa helg 12-13 nov för att göra de sista inför vintern, så de finns fortfarande chans att göra rätt för sig. 

Helt förståeligt att inte alla har tid/möjlighet att utföra arbete på kallade tillfällen, men det finns alla möjligheter att erbjuda sig att hjälpa till med tex. gräsklippning eller andar sysslor vid tillfälle som passar. (har nämnt detta tidigare)

Men kom ihåg;

Maila eller ring någon i styrelsen när du t.ex. ser en läckande kran, en båt som inte ser ut att höra hemma eller att soptunnan är full. Vi hjälps alla åt så de fungerar!

Ni är alltid välkommen att kontakta styrelsen för synpunkter, kommentarer, beröm eller idéer.

TACK!