Ett inlägg från verksamhetsberättelsen

Vill säga TACK för ett trevligt årsmöte. Vill gärna dela nedan Slutord från ordföranden

Jag vet inte vad som hände med 2022, men det blinkade mest till. Styrelsen jobbar fortsättningsvis i Google Workspace och har hållit de flesta möten med Google Meet. Båtunionen lanserade en ny version av vårt medlemsverktyg BAS under fjolåret. Inte helt problemfritt, men jag tror det känns modernare än den gamla reliken systemet var innan. 

Min (och styrelsens) idé/tanke är att klubben ska vara trivsam. Vi vill ha sammanhållning och gemenskap, vi älskar båtliv/havet – och av dom medlemmar jag pratat med så håller de flesta med. Styrelsen får ofta förslag om vad som kan förbättras,  och det är bra med förslag, men vi skulle uppskatta engagemang och initiativ från medlemmar att driva/genomföra förslag. Kopparmora Båtklubb är byggt och bygger på ideellt arbete. Vi som engagerat oss i styrelsen är här för att vi vill hjälpa till att få klubben att fungera – men det är allas ansvar att helheten funkar.

Så inför 2023 önskar jag att just Du kanske räcker upp handen för att fixa mat eller leda arbetet vid sjösättning/arbetsdag, eller anmäler dig att ta gräsklipparen ett varv runt hamnplan alternativt klipper vass även utanför de planerade arbetsträffarna. 

Önskar även att du meddelar någon i styrelsen om du ser en båt som inte ser ut att höra hemma, en läckande kran eller att soptunnan är full, och säger hej till andra du möter på bryggan, förbättrar båtgrannens förtöjning när de blåser hårt, och plockar upp skräp som blåser omkring – allt för att vi även i fortsättningen ska ha en fungerande och trevlig båtklubb.

Tack. Vi hoppas på en fantastisk säsong 2023!!

2 kommentarer

  1. Hej jag har klippt gräs vid några tillfällen på klubben . Mycket tid av uppdraget har gått åt att skrämma liv i maskinen! Har vi en ny ???

Kommentarer är stängda.