Spänningen är olidlig…

Det har varit lite hektiskt i veckan…. har haft både ett event och två heldagar med workshop på jobbet, så tiden har inte riktigt räckt till, men har iallafall lyckats hitta och testa ett nytt format till vaktbokningen som jag hoppas funkar utan strul. Skärmdump nedan…

Detta innebär att ni klickar på ett datum och skriver in era uppgifter i formuläret till höger, e-post och telefon är obligatoriskt. Kom ihåg att skriva medlemsnamn, det är annars svårt att spåra er i medlemsregistret. Notera dock att ni inte får bekräftelse på e-post direkt, utan de kommer först efter jag har ”godkänt” er i systemet.

Inte för att det varit något större problem med de fenomenala ”pluppar” Beppe byggde till bokningen, men jag är rädd för att dom inte kommer att funka förevigat när allt runt om uppdateras.

Vaktbokningen släpps på SÖNDAG 2 april kl. 12:00