Bra info – lite av varje

Bryggplatser 2023
Alla platser är klara – de som är ändrade har fått meddelande.
Vi har möblerat om lite på brygga 1 och 2, och justerat platser för att lättare kunna placera båtar. De som är flyttade har fått plats som ska passa båt och bom bättre. Den som inte fått epost har kvar samma plats som föregående år. Brygglistan kommer upp nästa helg på anslagstavlan…. dubbelkolla gärna så du lagt dig på rätt plats innan du bor in dig. 🙂

Anmälan till sjösättningen är öppnad… Ungefär 40 båtar har anmält sig och totalt är de ca. 70 st som ska i sjön. Med detta vill jag påpeka att det finns totalt 6 dagar kvar på tre helger att välja på för de 30 tal som inte har bokat sin sjösättning än. Först till kvarn….

Funktionärer krävs
Vi behöver hjälp vid sjösättningarna… helst TVÅ funktionärer vid varje tillfälle – en som hjälper till med banden och en som sköter mat/kaffe. Detta kan göras som arbetsplikt – anmäl dig här. Glöm inte ange datum.

Nattvakt
Vaktpassen är igång sedan mitten av april, men listan är inte helt klar än. Behöver lägga till ca. 30 stycken, några nya, men annars de som inte själva bokat sin vakt… Mer info kommer skickas ut.

Sommarunderhåll av hamnen
Planerar att skapa en kalender där man kan sätta upp sig på att klippa gräs eller annat under sommarveckorna…