Älgörunt lördag 8 juli

ÄNTLIGEN dags!! Vi hade en liten om röstning på FB om vilket datum som passade bäst och vi fick 11 svar, de flesta kan 8 juli.
 
Älgö-runt lördag 8 juli
För den som inte varit med tidigare kan vi berätta att de brukar hållas (arrangeras av medlemmar) två kappseglingar per år – för skoj!! Älgörunt i början av sommaren, och Djurö/Vindörunt i augusti.  Älgörunt är en kort kappsegling runt Älgö som brukar ta ett par-tre timmar (beroende på vind). Se banbeskrivning (klicka för större bild)
Vi kör skepparmöte kl 09.30 vid vaktstugan. Planen är första start kl 11.00, eventuellt första start kl 13.00 beroende på vindarna/sjöbrisen (beslut tas vid skepparmötet). Det är jaktstart och enligt senaste SRS som gäller. Får se om vi har nån tävlingsledare på land, annars får vi själva hålla tiden vid målgången.

  Efter seglingen (vid 17-tiden) grillar vi på mastbryggan och ser solen gå ner. Alla välkomna – ta med familjen, ett gott humör och det du vill äta/dricka.
   
   

  2 kommentarer

  1. Säger det igen.. Alla har inte facebook. Hemsidan är den offentliga informationsvägen. Finns det inte där finns det inte alls.

   1. Nej, helt rätt – hemsidan är den offentliga kommunikationen.

  Kommentarer är stängda.