Dags för Djurö/Vindö-runt!!

Vi hade ju en liten omröstning om vilket datum som passade bäst och har kommit fram till

Lördag 9 september

För den som inte varit med tidigare kan vi berätta att de brukar hållas (arrangeras av medlemmar) två kappseglingar per år – för skoj!! Älgö-runt som hölls i början av sommaren, och Djurö/Vindö-runt nu efter semestern. Djurö/Vindö-runt är lite längre än Älgö Runt och brukar ta 4-5 timmar (beroende på vind). Se banbeskrivning på bilden, klicka för större.
 
Vi kör skepparmöte kl 09.30 vid vaktstugan. Planen är första start kl 11.00, eventuellt första start kl 13.00 beroende på vindarna/sjöbrisen (beslut tas vid skepparmötet). Det är jaktstart och enligt senaste SRS som gäller. Får se om vi har nån tävlingsledare på land, annars får vi själva hålla tiden vid målgången.
Efter seglingen (vid 18-tiden) grillar vi på mastbryggan och ser solen gå ner. 
Alla välkomna – även om du inte tävlar, ta med familjen, ett gott humör och det du vill äta/dricka.
 
Anmälan nedan!

     

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *