KBK-ungdom

Prova jollesegling 2019 med Ungdomssektionen i Kopparmora båtklubb.

Prova på kvällarna vänder sig till alla barn från 7 år och uppåt i framförallt Norra och Södra Kopparmora oavsett om man är medlem i KBK eller inte.

I Kopparmora Båtklubbs hamn håller vi traditionen vid liv och anordnar även i år fyra “Prova-På” kvällar med jollesegling för barn från 7 år och uppåt.

Datumen är den 11 juni, 13 juni, 17 juni och 19 juni
Start klockan 17:30 med kort samling/teorigenomgång därefter rigga jollar och börja segla. Först och främst Optimistjollar, men även större jollar under ledning av erfarna seglare. Följebåtar finns naturligtvis på plats. Vi avslutar ca 20:00.

Den 25 maj kl 13.00 plockar vi fram båtar och fixar till utrustning. Var gärna med även om du inte har egen båt, det är kul att träffa kompisar och lära sig lite om båtfix.

Ta med egen flytväst och komplett ombyte. Önskemål om simkunnighet 50 m med flytväst.

Kontakta Joakim Torniainen om du har frågor, 073-908 7346 eller joator78@gmail.com

Följ oss även på Facebook KBK jollesegling

Välkomna till Kopparmora båtklubb – Ungdomssektionen