Kopparmora båtklubbs styrelse

Styrelsen har det övergripande ansvaret för båtklubbens verksamhet; båtplatser, hamnen, bryggor, varvsområdet, ekonomi, medlemmar, register, vaktschema, miljöfrågor, kontakter med kommun och förbund, webb och kommunikation.

Några kontaktadresser för frågor om det inte är specifikt till person eller nedan listat ansvarsområde. (I alla mail är vi tacksamma om du skriver i ämnesraden vad det handlar om, gärna mer än bara tex Vakt, lägg till exempelvis vilket datum de gäller eller namn)

Camilla From
Email: klicka här för mail till Camilla
Ansvarsområden: Styrelsens arbete, webb, huvudansvarig för båtplatsfördelning, vinterplatser, torr- och sjösättning.

fredrik

Sekreterare, Vice ordförande
 Fredrik Norén
Email: klicka här för mail till Fredrik
Ansvarsområden: kontakter med SMBF, Värmdö kommun, Svenska Sjö.

Kassör
Cecilia Rosenqvist
Email: klicka här för mail till Cecilia
Ansvarsområde: Ekonomi, medlemsregister, nycklar